Warta

Konsumén ti Libanon parantos ngaropéa langkung ti 10.000 Logos Mobil Leutik Leutik ka US-Alice
Konstrumén ti Libanon parantos ngaropéa langkung ti 10.000 Logos mobil alit pikeun urang, sareng bungkusan parantos réngsé. Hatur nuhun pikeun dukungan sareng amanah anjeun. Kami ngarepkeun urang tiasa nyéépkeun deui bulan anu bakal datang. Sarta Kami bakal nyayogikeun palanggan anu berkualitas luhur.

2022/03/21

Sakumaha seueur haseup Sora Sormun Sora? -00
Prinsip Alarm hawas, nalika haseup nguatkeun detektor sareng nyababkeun kasaimbangan ayeuna (jinis nampi ion) atanapi sinyal alarmental bakal teu aya. Upami detektor ditutupan sareng ngaroko moal tiasa lebet lebet, éta moal dideteksi. Haseup sareng lebu, henteu aya alarem bakal kajadian.

2022/03/21

Klasifikasi Alarem Ceter - Alice
Klorasifikasi Produk: Alarem karir dibagi dibagi jadi séhéas Hong haseup, Warging SortireyPric, sareng sajabana ti sensor anu dianggo.Ion Élalah radioaktif digunakeun di kamar ion, Amérika Dina kaayaan kaayaan normal, éta aya dina kaayaan saimbang tina sawah listrik. Nalika haseup sareng lebu asup ka kamusan ionisasi hubungan ieu hasilna dirusak, sareng popco alarming, sareng pinkuit alarm dideteksi yén konsentrasi anu langkung ti séndok alarm anu langkungna séndus.

2022/03/21

Kumaha témbok kerja keras - Alice
Tina prinsip internal, alarm stok sadar pencegahan seuneu ku ngawaskeun konsentrasi haseup. Amiri ngagaduhan sumber radioaktif Amérika 2.1 dina kamar spérsiual sareng luar, sareng ionisasi anu positif sareng négatip anu dirobih deui kana éléktro listrik sareng négatip masing-masing konstrroduksi listrik. Dina kaayaan normal, ayeuna sareng voltase ionisasi internal sareng eksternal sareng éksternal anu stabil. Sakali haseup lolos di luar kamar ionisasi. Nyambung sareng gerakan normal tina partikel anu mayar, voltase ayeuna bakal robih, ngancurkeun jitan antara di-tirkésna sareng luar nirkulkeun.

2022/03/21

Ngalakukeun alarm haseup gaduh titik beureum - Alice
Alarm hastré mangrupikeun alat kaamanan penting pikeun kulawarga. Aya seueur laporan warta anu teu aya alarmawan jasabor di bumi, sareng haseup sareng seuneu di dale teu tiasa ditandaan dina waktuna, hasilna di bumi. Saatos alarmofét térak, disimpen di dinya. Biasana henteu aya gerakan. Sakali aya kaayaan anu teu normal, ngaroko atanapi seuneu bakal dideteksi.

2022/03/21

Dimana switch alarm
Alarm haseup teu tiasa dipareuman normal. Sakumaha alat panyalindungan kaamanan, henteu tiasa dipeunangkeun sacara manual. Ukur ku ngejat tanduk alarina, atanapi langsung motong suplai listrik

2022/03/21

Spésifikasi kanggo panggunaan almars haseup - Alice
1. Departemen Legah nasional tiasa ngarumuskeun pembaturan anu tradisional pikeun ngitung pamasangan detekor di daérah padumukan; Salaku tambahan, pamaréntahan ngiringan ngémutan cetekan keter detektor sareng nyayogikeun kawijakan internal ku jalma anu saé mampu tiasa mésér aranjeunna.

2022/03/21

Naon ari alarm haseup? -00
Alarm Stumpe, ogé disarengan alarm jaket seuneu, sensor haseup, sensor témpas, exf. sacara umum tiasa nyalira. indikasi indikasi, anu disebut alarm deteksi anu mandiri.

2022/03/21

Naon pancegahan pikeun nganggo témbok breaker-Alice
1. Galér pangabutuh ngabantosan fungsi pemanasan sorangan, ku aranjeunna ngagaduhan simper anu luhur pikeun kualitas cakani lebet. Disarankeun anjeun ngagunakeun tnye aduk anu didamel tina kaca Boron anu luhur. Dina kasus suhu luhur, ulah tuang cai tiis sareng noda minyak meunangkeun jar krack, upami henteu kedah bocer bakal ngalelepkeun.

2022/03/17

Naon bédana antara breaker témbok sareng coét daging - Alice
Coét daging mangrupikeun mesin khusus dianggo pikeun ngagiling daging. Éta tiasa ngagiling sagala jinis daging kana daging minced atanapi kana sutra. Tembus mirci nyaéta Mesin Masak, anu henteu tiasa nganan grord, tapi ogé ngagiling susu, jus, sareng sajabana roll pisan utuk sareng rasa masarakat. Tembokpuler témbok tiasa nyarios janten versi coét daging, anu henteu ngan ukur gaduh langkung fungsi, tapi ogé langkung cerdas.

2022/03/17