Warta

Alice nyaéta pabrik berorientasi produksi kalayan perawatan humanistik sareng tanggung jawab sosial

.Hoyong terang inpo nu langkung lengkep ihwal pabrik urang,Mangga parios warta ngeunaan kagiatan urang, paméran, jsb.

Tim perusahaan Alice ngawangun-perjalanan anu nyarios go-Alice
Dina kagiatan ngawangun tim, naon waé kasalahan anu lumangsung, urang moal tiasa silih komplain. A link bener bisa ngabalikeun atawa ambruk. Teu bisa nungkulan masalah rék direngsekeun bisa jadi bener hanjelu. Sareng tim anu kaleungitan leres-leres bakal gaduh jalma anu gaduh halo, anu langkung milih tanggung jawab sareng dihukum tibatan ngajual batur-baturna. Ngan ku leuwih tenang, terus nyaluyukeun strategi, leuwih percaya ka babaturan, silih ajak, terus ikhtiar, jeung kapamingpinan ngahiji bisa meunang. Barina ogé, sakali anjeun meunang leuwih eta, éta jadi gampang!

2022/09/24

Kagiatan ngawangun tim diayakeun ku parusahaan-Alice
Hiji kaulinan sigana basajan, tapi ngandung loba solusi. Henteu masalah naon solusi anu dianggo, aya alesanana. Hayu dulur anu nyieun kaulinan nyambung saling, silih mantuan, sarta cooperate saling dina raraga ngahontal tujuan ahir. Sarerea mangrupa individu jeung bagian tina sakabeh, sarta gawé babarengan téh indispensable. Wangunan tim ieu ngajantenkeun kuring sadar kana hal-hal anu sigana teu mungkin. Ngaliwatan gawé babarengan sareng kamajuan urang, urang pasti bakal ngahontal kejutan anu teu kaduga. Ngan ku cara nurunkeun sikep urang, urang bisa meunangkeun rasa hormat ti batur.

2022/09/24

Naon alarm haseup? -Alice
Alarm haseup, ogé katelah alarm haseup seuneu, sénsor haseup, sénsor haseup, jsb. Sacara umum, batré anu mandiri, produk fisik didamel batré, atanapi batré anu didamel AC dianggo salaku kakuatan cadangan, sareng alarm siap-siap tiasa ngaluarkeun sora sareng indikasi cahaya, nu disebut alarm haseup bebas.

2022/03/21

Spésifikasi pikeun pamakéan alarm haseup - Alice
1. Departemén législatif nasional tiasa ngarumuskeun peraturan anu saluyu pikeun maksa pamasangan detéktor haseup di daérah padumukan; Sajaba ti éta, pamaréntah milu nyaluyukeun rentang harga detektor haseup jeung nyadiakeun kawijakan subsidi luyu ambéh kulawarga biasa bisa mampuh aranjeunna sarta daék dibeuli.

2022/03/21

Dimana switch alarm haseup - Alice
Alarm haseup teu tiasa dipareuman normal. Salaku alat panyalindungan kaamanan, éta teu tiasa dipareuman sacara manual. Ngan ku megatkeun tanduk alarm na, atawa langsung motong off catu daya

2022/03/21

Naha alarm haseup gaduh titik-titik beureum - Alice
Alarm haseup mangrupikeun alat kaamanan penting pikeun kulawarga. Aya seueur laporan warta yén teu aya alarm haseup di bumi, sareng haseup sareng seuneu di bumi henteu tiasa dideteksi dina waktosna pikeun mareuman seuneu, nyababkeun bumi kaduruk. Saatos alarm haseup dipasang, éta disimpen di dinya. Biasana teu aya gerakan. Sakali aya kaayaan abnormal, haseup atawa seuneu bakal dideteksi.

2022/03/21

Kumaha Alarm Haseup Gawé - Alice
Tina prinsip internal, alarm haseup sadar pencegahan seuneu ku ngawas konsentrasi haseup. Mibanda americium sumber radioaktif 241 dina chambers ionisasi jero jeung luar, sarta ion positif jeung negatif dihasilkeun ku ionisasi pindah ka éléktroda positif jeung negatif mungguh dina aksi médan listrik. Dina kaayaan normal, arus sareng tegangan kamar ionisasi internal sareng éksternal stabil. Sakali haseup escapes luar chamber ionisasi. Ngaganggu gerakan normal partikel anu dieusi, arus sareng tegangan bakal robih, ngancurkeun kasaimbangan antara kamar ionisasi jero sareng luar, ku kituna pamancar nirkabel ngirimkeun sinyal alarem nirkabel pikeun ngabéjaan host anu nampi jauh sareng ngirimkeun inpormasi alarem.

2022/03/21

Klasifikasi Alarm Haseup - Alice
Klasifikasi produk: Alarm haseup dibagi kana alarm haseup ion, alarm haseup photoelectric, jsb ti sensor dipaké.Alarm haseup ion: Alarm haseup ion gaduh kamar ionisasi. Unsur radioaktif dipaké dina chamber ion, americium 241 (Am241), boga inténsitas ngeunaan 0,8 microcurie. Dina kaayaan normal, éta dina kaayaan saimbang tina médan listrik. Nalika haseup jeung lebu asup ka chamber ionisasi Hubungan kasaimbangan ieu ancur, jeung sirkuit alarem ngadeteksi yén konsentrasi ngaleuwihan bangbarung set sarta ngirimkeun alarm.

2022/03/21

Sabaraha haseup sora alarm haseup? -Alice
Prinsip alarm haseup nyaéta nalika haseup asup ka detektor sareng nyababkeun kasaimbangan arus internal (tipe ion) atanapi sinyal panampi infra red teu normal (tipe photoelectric), sinyal alarem bakal lumangsung. Upami detektor ditutupan sareng haseup teu tiasa lebet, éta moal dideteksi. Haseup sareng lebu, teu aya alarm anu bakal kajantenan.

2022/03/21

Hadir Pameran Mebel Internasional Cina-Alice
Hadir Pameran Mebel Internasional Cina-Alice.CIFF mangrupikeun pameran jati anu kasohor sacara internasional, Kami parantos milu dina Pameran Mebel unggal taun ti saprak 2010.

2021/04/05

Konsumén ti Libanon parantos ngarobih langkung ti 10,000 logo mobil leutik ka kami-Alice
Konsumén ti Libanon parantos ngarobih langkung ti 10,000 logo mobil leutik pikeun kami, sareng bungkusan parantos réngsé. Hatur nuhun pikeun rojongan anjeun sarta kapercayaan. Kami ngarepkeun yén urang tiasa gawé bareng deui dina waktos anu bakal datang, sareng kami bakal teras-terasan nyayogikeun produk kualitas luhur ka konsumén.

2022/03/21

Kirim panalungtikan anjeun