Produk
MACA DEUI

Fokus kana perbaikan sareng Widang Apple Inpormasi.

Pabrik Labél Aluminium Rectangle Kualitas Terbaik
Pabrik Labél Aluminium Rectangle Kualitas Terbaik
Produsén sagi opat alumunitas Indivésia Profesional, Rincian ngeunaan Spuminium Eusi.21 Taun Pangalaman Produk logam, tina desain motik (Desain Minyak kanggo komprési pikeun ngawangun produk produk, unggal linkus mangrupikeun interial; sareng narunihan pikeun ngadamel kualitas anu paling sampurna.
Pabrik CD anu paling lega aluminum Bencana
Pabrik CD anu paling lega aluminum Bencana
Milarian suppiner Bencana Aluminium? Rincian ngeunaan lencana aluminum bunder.Kami (Alice) mangrupikeun perusahaan khusus anu diantara Urang ngagaduhan langkung ti 100 karyawan, jam 1500 sinyal meta pasagi, teras teras ngenalkeun parabot produksi modern profésional. Dina raraga nyumponan kabutuhan persaingan pasar sareng ngiringan trend ékonomi, dina taun-taun ayeuna, ku urang majuan bisnis dagang salaku e-Tambual sareng inovasi sareng inovasi sareng inovasi.
Harga Aluminum Paling Pabrik Pabrik Pabrik-Alkohol - Alice - Alice
Harga Aluminum Paling Pabrik Pabrik Pabrik-Alkohol - Alice - Alice
Managa Lencana Aluminum Investasi, rincian ngeunaan lencana aluminum pangsaéna.Komice Pangalusna Lencana alumunium Anu paling hadé - Alice, Pusahan Kuring leuwih sareng leuwih 100 karyawan, Biaya kirang langkung industri 2% 2% sami.Kami (alice) nyaéta Pabasuri Professional Keluaran perabot, urang tiasa ngahasilkeun sakumkeun aluminium, cernk, mVC, sareng incr. jélaan logam.
Labél aluminium aluminium lega dipaké dina kahirupan masarakat
Labél aluminium aluminium lega dipaké dina kahirupan masarakat
Milarian lencana aluminium? Rincian ngeunaan lencana aluminum beureumBaske mangrupikeun bagian anu paling penting pikeun produk pikeun idéntifikasi gambar sareng kakuatan produsén.Alang dumasar kana aluminium kalayan jumlah anu sanés mangrupikeun unsur anu sanés mangrupikeun salah sahiji bahan logam.

Sisicikan nutupan 2000 meter pasagi sareng aya langkung panjangna 50 bisul kerja anu damel di dieu dimana kalebet sadaya jabluar, nomer profésional urang bakal nyiptakeun kualitas anu luhur, tim profésional urang bakal nyiptakeun kualitas luhurinflatlats logam kanggo Anjeun.


Di luhur, Alicealna ngetik 5 paténia sorangan, sareng ngagaduhan jasa pikeun kaperluan individu. Éta ogé ngawangun strategi strategi jangka panjang sareng seueur perusahaan anu kalanduk, conto loxs: Huawei, Apple Datal

  • Jasa kami
    Tim pamilik pimpinan profésional profésional, pisan poténsial + Perawatan Ranté Industri
  • Pades
    Penting pikeun kontraktor naon henteu langkung ngalegaan anggaran sareng éta sababna urang mayar perhatian Utma.
  • Pamastian kualitas
    Saban proyék kami damel dina akurasi kualitas pikeun ngurus kabutuhan masarakat modéren.
  • Instalasi peralatan
    Tim profésional urang tiasa masang sagala rupa alat di gedong anu bérés sapertos bagian tina layanan pos-pangwangunan.
  • 1998+
    Pendirian perusahaan
  • 500+
    Personel perusahaan
  • 3000+
    Wewengkon pabrik
Alias ​​kedah ngahutang pikeun produk anu Pasca ti dinya diadegkeun taun 1998, utamina fokus kana parabot parabot sareng éléktronik éléktronik salaku karep.

Ngahasilkeun utama Alice ngagaduhan sagala jinisinflatlats logam dijieun tina baja, titanium, tambaga ka aluminium sareng saterasna. Nyureurkeun etching, komposasi penyering, dioksidasi, Polishing, karéting, struktur jambatan jsb.

Pasualan
MACA DEUI

"Kualitas anu paling luhur, efisiensi pangsaéna" dicandak salaku visi pamekaran kami.

Milarian dimana labél logam aya dina parabotan- Alice
Milarian dimana labél logam aya dina parabotan- Alice
ngahasilkeun utama Alice urang boga sagala jenis signboard dijieun tina stainless steel, titanium, tambaga jeung alumunium jeung saterusna. Ngawengku etching, casting komprési, ngaoksidasi, polishing, rubbering dina prosés jsb Angger Alice bisa nyieun sakabéh kartu, kayaning badge, anu tanda frosting, jumlah imah, angka piring, Bar Code stiker,labél logam pikeun jati teras salajengna.
Ngolah tanda modal, prosés produke tina prosés produk tina tanda tanda-alis pabrik
Ngolah tanda modal, prosés produke tina prosés produk tina tanda tanda-alis pabrik
Prinsip mesin parangki mangrupikeun nyetir flywhel ngalangkungan motor, sareng ngalangkungan cluts sareng geanda pangiriman pikeun nyetir mékanisme ror pikeun mindahkeun gambar bulaus. Anu disebut tindakan ganda hartosna pencét gaduh dua singer, anu dibagi kana slide anal sareng seungit luar. Slider luar. Slider batin nyetir punch atanapi paéh kapang, sareng slider luar nyetir ngirining wadahna dina kapang. Dina waktos anu sami, wadah sésana anu mimiti ngalih pikeun pencétes piring baja, teras slide jero ngaletot jero dina manteng. Anu aya dipikanyaho, naon urang nyauran mesin anu ditumbuk nyaéta nami umum, anu sering urang nyauran mesin jumbung. Ngaran ilmiah kedah disebut pencét.
Ketat ngadalikeun kualitas logam tanda pamrosesan prosés pangolahan adat sareng pabrik
Ketat ngadalikeun kualitas logam tanda pamrosesan prosés pangolahan adat sareng pabrik
Pencét hidraulik (jinis pencét hidraulik) nganggo minyak hidraur khusus salaku medium anu damel sareng pompa hidraulik salaku sumber listrik. Minyak hidraur asup kana silinder / piston liwat arah hidraulik ku kakuatan pompa, teras seueur sabaraha poloasi anu cocog, tapi aranjeunna sadayana maénkeun peran Nyegel, janten minyak hidraulik teu tiasa bocor. Tungtungna, ngalangkungan klep hiji-hiji, minyak hidra-ngagidur diulas dina bakb minyak kanggo ngadamel silinder anu tangtu pikeun ngarengsekeun mesin anu tangtu.
Borongan A labél jati profésional produsén-Alice kalawan harga alus - Alice
Borongan A labél jati profésional produsén-Alice kalawan harga alus - Alice
A labél jati profésional produsén-AliceSimkuring (Alice) mangrupakeun hiji produsén profésional ti nameplates jati, urang bisa ngahasilkeun séng alloy, aluminium, tambaga, kuningan, PVC, jsb Metal tanda na nameplates anu loba dipaké, ngawengku sakabeh walks tina kahirupan, sarta ngarojong kustomisasi kulawarga. Tanda dihasilkeun téh lampu tur praktis, geulis tur berehan, kalawan rinci exquisite, workmanship mulus, sarta gambaran tilu diménsi kuat. Ieu mangrupakeun treatm permukaan umumAlice borongan A labél jati profésional produsén-Alice kalawan harga alus - Alice, pabrik sorangan tur leuwih ti 100 pagawé, waragad anu kirang ti industri sarua 2% kalawan kualitas nu sami.
TAROS KAMI

Upami anjeun gaduh patarosan langkung, nyerat ka kami!

Ngaran
Telepon
E-mail
Nami Perusahaan
Eusi