Lajme

Alice është një fabrikë e orientuar drejt prodhimit me kujdes humanist dhe përgjegjësi sociale

.Dëshironi të dini informacione më të detajuara për fabrikën tonë,Ju lutemi kontrolloni për lajme rreth aktiviteteve tona, ekspozitave, etj.

Ndërtimi i ekipit të kompanisë Alice-një udhëtim që thotë shko-Alice
Në aktivitetet e ndërtimit të ekipit, pavarësisht se çfarë gabimesh ndodhin, ne nuk mund të ankohemi me njëri-tjetrin. Një lidhje mund të kthehet në të vërtetë ose të shembet. Të mos jesh në gjendje të përballesh me problemin që dëshiron të zgjidhësh mund të jetë vërtet e trishtueshme. Dhe skuadra humbëse do të ketë vërtet një person me një aureolë, i cili preferon të marrë përgjegjësinë e plotë dhe të ndëshkohet sesa të shesë shokët e tij të skuadrës. Vetëm duke qenë më të qetë, duke përshtatur vazhdimisht strategjitë, duke u besuar më shumë shokëve të skuadrës, duke inkurajuar njëri-tjetrin, duke u përpjekur vazhdimisht dhe udhëheqja e unifikuar mund të fitojë. Sido që të jetë, sapo ta kapërceni, është kaq e lehtë!

2022/09/24

Aktivitetet e ndërtimit të ekipit të organizuara nga kompania-Alice
Një lojë në dukje e thjeshtë, por që përmban shumë zgjidhje. Pavarësisht se cila zgjidhje përdoret, ka një arsye. Të gjithë ata që bëjnë lojën le të lidhen me njëri-tjetrin, të ndihmojnë njëri-tjetrin dhe të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin për të arritur qëllimin përfundimtar. Gjithkush është një individ dhe një pjesë e së tërës, dhe puna në grup është e domosdoshme. Ky ndërtim ekipi më bëri të kuptoj gjërat në dukje të pamundura. Nëpërmjet bashkëpunimit dhe progresit tonë, me siguri do të arrijmë surpriza të papritura. Vetëm duke ulur qëndrimin tonë mund të fitojmë respekt nga të tjerët.

2022/09/24

Çfarë është një alarm tymi? -Alis
Alarmet e tymit, të njohur gjithashtu si alarme tymi zjarri, sensorë tymi, sensorë tymi, etj. Në përgjithësi, bateria e pavarur, e produktit fizik me bateri ose me energji AC përdoret si energji rezervë dhe alarmi i gatshëm mund të lëshojë zë dhe tregues të dritës, i cili quhet një alarm i pavarur tymi.

2022/03/21

Specifikimet për përdorimin e alarmeve të tymit - Alice
1. Departamenti kombëtar legjislativ mund të formulojë rregulloret përkatëse për të detyruar instalimin e detektorëve të tymit në zonat e banuara; Përveç kësaj, qeveria merr pjesë në rregullimin e diapazonit të çmimeve të detektorëve të tymit dhe ofron politika të përshtatshme subvencionimi në mënyrë që familjet e zakonshme t'i përballojnë ato dhe të jenë të gatshme t'i blejnë ato.

2022/03/21

Ku është çelësi i alarmit të tymit - Alice
Alarmi i tymit nuk mund të fiket normalisht. Si një pajisje mbrojtëse e sigurisë, ajo nuk mund të fiket manualisht. Vetëm duke thyer borinë e tij të alarmit, ose duke ndërprerë drejtpërdrejt furnizimin me energji elektrike

2022/03/21

A kanë alarmet e tymit pika të kuqe - Alice
Alarmet e tymit janë pajisje thelbësore të sigurisë për familjet. Ka shumë lajme se nuk ka alarme tymi në shtëpi dhe tymi dhe zjarri në shtëpi nuk mund të zbulohen në kohë për të shuar zjarrin, duke rezultuar në djegien e shtëpisë. Pasi të jetë instaluar alarmi i tymit, ai vendoset atje. Zakonisht nuk ka lëvizje. Pasi të ketë një situatë jonormale, do të zbulohet tym ose zjarr.

2022/03/21

Si funksionojnë alarmet e tymit - Alice
Nga parimi i brendshëm, alarmet e tymit realizojnë parandalimin e zjarrit duke monitoruar përqendrimin e tymit. Ai ka një burim radioaktiv americium 241 në dhomën e jonizimit të brendshëm dhe të jashtëm, dhe jonet pozitive dhe negative të krijuara nga jonizimi lëvizin përkatësisht në elektroda pozitive dhe negative nën veprimin e fushës elektrike. Në rrethana normale, rryma dhe voltazhi i dhomës së jonizimit të brendshëm dhe të jashtëm janë të qëndrueshme. Pasi tymi del jashtë dhomës së jonizimit. Duke ndërhyrë në lëvizjen normale të grimcave të ngarkuara, rryma dhe voltazhi do të ndryshojnë, duke shkatërruar ekuilibrin midis dhomës së jonizimit të brendshëm dhe të jashtëm, kështu që transmetuesi me valë dërgon një sinjal alarmi me valë për të njoftuar hostin marrës në distancë dhe për të transmetuar informacionin e alarmit.

2022/03/21

Klasifikimi i alarmeve të tymit - Alice
Klasifikimi i produktit: Alarmet e tymit ndahen në alarmet e tymit jonik, alarmet fotoelektrike të tymit etj. nga sensorët e përdorur.Alarmi i tymit jonik: Alarmi i tymit jonik ka një dhomë jonizimi. Elementi radioaktiv i përdorur në dhomën e joneve, americium 241 (Am241), ka një intensitet prej rreth 0.8 mikrokuri. Në kushte normale, ajo është në një gjendje të ekuilibruar të fushës elektrike. Kur tymi dhe pluhuri hyjnë në dhomën e jonizimit, kjo marrëdhënie ekuilibri shkatërrohet dhe qarku i alarmit zbulon se përqendrimi tejkalon pragun e caktuar dhe dërgon një alarm.

2022/03/21

Sa tym bie alarmi i tymit? -Alis
Parimi i alarmit të tymit është që kur tymi hyn në detektor dhe shkakton ekuilibrin e brendshëm të rrymës (lloji i joneve) ose sinjali marrës infra të kuqe është jonormal (lloji fotoelektrik), do të shfaqet një sinjal alarmi. Nëse detektori është i mbuluar dhe tymi nuk mund të hyjë, ai nuk do të zbulohet. Tymi dhe pluhuri, nuk do të ketë alarm.

2022/03/21

Merrni pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Mobiljeve të Kinës Alice
Merrni pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Mobiljeve të Kinës Alice.CIFF është një panair shumë i famshëm i mobiljeve ndërkombëtarisht, ne kemi marrë pjesë në Panairin e Mobiljeve çdo vit që nga viti 2010.

2021/04/05

Klientët nga Libani kanë përshtatur më shumë se 10,000 logot e makinave të vogla për ne-Alice
Klientët nga Libani kanë personalizuar më shumë se 10,000 logo të makinave të vogla për ne dhe paketimi ka përfunduar. Faleminderit për mbështetjen dhe besimin tuaj. Shpresojmë që të mund të bashkëpunojmë sërish në të ardhmen dhe do të vazhdojmë t'u ofrojmë klientëve produkte me cilësi të lartë.

2022/03/21

Dërgoni kërkesën tuaj