Клиентите од Катар прилагодија 15.000 таблички од алуминиумска легура за нас-фабриката Алис

2021/12/02

Клиентите од Доха, Катар не контактираа преку нашата веб-страница и ни приспособија 15.000 таблички со имиња од алуминиумска легура, кои главно се користат за чанти. Табличката со име на клиентот сега е испратена. Ви благодариме за поддршката и довербата. Ќе продолжиме да им обезбедуваме на клиентите производи со висок квалитет.

Испратете го вашето барање

Клиентите од Доха, Катар не контактираа преку нашата веб-страница и ни приспособија 15.000 таблички со имиња од алуминиумска легура, кои главно се користат за чанти. Табличката со име на клиентот сега е испратена. Ви благодариме за поддршката и довербата. Ќе продолжиме да им обезбедуваме на клиентите производи со висок квалитет.

Ние (Алиса) сме производител (производител) специјализиран за производство на таблички за багаж. Имаме 21 годишно искуство во изработка на табли за мебел. Можеме да произведуваме легура на цинк, легура на алуминиум, нерѓосувачки челик, бакар, месинг, железо, титаниум, различни етикети како што се компјутер, PET, PE, pvc итн.

Контактирајте со нас Е-пошта:sales03@alicelogo.com

WhatsApp: +86 132 6564 6796

Испратете го вашето барање