Pabrik Label Aluminium Rectangle Paling Apik

Produsen label label profesional aluminium profesional, rincian babagan label aluminium persegi.

Pengalaman produksi tandha logam 21 taun, saka Dokumen Midangmark kanggo Mold Pembangunan menyang Molding Product, saben link bisa disemprotake; ngenalake sistem manajemen kabeh, lan nyoba nggawe kualitas sing paling sampurna.

KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI

Telpon:

+86-13265646796

Telpon:

+86-769-81519723

Situs web:

www.sz-logo.com

WeChat:

13265646796

WhatsApp:

+86 132 6564 6796

Ilmu Shenzhen Alice Yuan&Teknologi Co, ltd minangka produsen lokal, sing wis ditindakake kanggo ngasilake kabeh jinis tliti, kanthi kualitas sing luar biasa, layanan sing apik lan integritas sing apik wiwit ngadeg ing taun 1998. 

Alice bisa nyedhiyani layanan produksi label kabeh kategori, utamane kalebu label stainless steel, lencana tembaga, label motor, print, percetakan, stamping, ekstrusi , Gloss dhuwur, oksidasi, mati casting, polish, plating, epoxy lsp.

Sertifikasi standar ISO 900: 2015 2015, sing duwe r lengkap&D, desain, produksi lan tim penjualan kanggo njamin kualitas lan efisiensi produksi. tanduran kasebut kalebu area 2,000 meter persegi lan duwe karyawan luwih saka 100 karyawan. Ngrungokake sistem chain sumber sing kuat ing wilayah Shenzhen Greater Bay ing China, bisa njamin kapasitas produksi cukup kanggo ngrampungake pesenan gedhe.


Label aluminium
BahanAluminium
TeknikExtrusion, stamping, lukisan, nyorot
LampiranTape dobel
AplikasiKabinet listrik
Moq500pcs
Wektu Pangiriman7-10 dina kanggo conto, 10-18 dina kanggo tatanan akeh



Label aluminium bisa dicithak, dicithak, laser, terang, ekstrusi, bentuk sing bisa dicenthang, sudhut sing dibunderaké, sudhut asta aluminium, logo iki Kanggo luwih saka 3 taun, lencana logam aluminium digunakake kanggo kothak swara, audio mobil, elektronik speaker, perabotan, peralatan listrik lsp.

 

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, monggo hubungi kita.

Hubungi kita E-mail: Sales03@alicelogo.com


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Jeneng
Telpon/WhatsApp
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten