Pelanggan saka Qatar nggawe 15.000 papan jeneng paduan aluminium menyang pabrik kita-Alice

2021/12/02

Pelanggan saka Doha, Qatar ngubungi kita liwat situs web kita lan nggawe 15.000 papan jeneng paduan aluminium kanggo kita, sing biasane digunakake ing tas tangan. Papan jeneng pelanggan saiki wis dikirim. Matur nuwun kanggo dhukungan lan kepercayaan sampeyan. Kita bakal terus nyedhiyakake Pelanggan nyedhiyakake produk berkualitas tinggi.

Kirimake priksaan sampeyan

Pelanggan saka Doha, Qatar ngubungi kita liwat situs web kita lan nggawe 15.000 papan jeneng paduan aluminium kanggo kita, sing biasane digunakake ing tas tangan. Papan jeneng pelanggan saiki wis dikirim. Matur nuwun kanggo dhukungan lan kepercayaan sampeyan. Kita bakal terus nyedhiyakake Pelanggan nyedhiyakake produk berkualitas tinggi.

Kita (Alice) minangka pabrikan (produsen) khusus ing produksi nameplates bagasi. Kita duwe pengalaman 21 taun ing nggawe pratandha furnitur. Kita bisa ngasilake paduan seng, paduan aluminium, stainless steel, tembaga, kuningan, wesi, titanium, label sing beda kayata PC, PET, PE, pvc, lsp.

Hubungi kita E-mail:sales03@alicelogo.com

WhatsApp: +86 132 6564 6796

Kirimake priksaan sampeyan