Pangolahan logam tandha-tandha tandha logam, proses produksi proses-Alice

Prinsip mesin stamping yaiku nyetir flywheel liwat motor, lan liwat gear klamben lan transmisi kanggo nyetirake crank lan sambungake geser munggah kanggo mbentuk piring baja. Tumindak kaping pindho tegese pers kasebut duwe rong slider, sing dipérang dadi slider utama lan slider njaba. Slider batin nyopir pukulan utawa mati saka jamur, lan geser njaba nyopir cincin wadhah kothong ing cetakan. Ing wektu sing padha, wadhah kothong pisanan mindhah kanggo mencet pinggir piring baja, banjur geser batin obah pindhah menyang regeng. Nyatane, apa sing diarani mesin pukulan minangka jeneng umum, yaiku sing asring kita nyebut mesin pulching. Jeneng ilmiah kudu disebut Pencet.

KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI

Telpon:

+86-13265646796

Telpon:

+86-769-81519723

Situs web:

www.sz-logo.com

WeChat:

13265646796

WhatsApp:

+86 132 6564 6796
Pambuka Product

1, Prinsip mesin punching: flywheel wis mimpin dening motor listrik, lan nglakokake nyambungake mekanisme rod iki mimpin dening genggaman lan pindah transmisi kanggo mindhah panggeser munggah lan mudhun, lan jamur drawing mimpin kanggo mbentuk piring baja. Dadi-disebut liya tumindak pindho penet wis loro Paragraf, kang dipérang dadi panggeser utama lan panggeser njaba. Sing utama panggeser drive doyo utawa mati jamur, lan njaba panggeser drive kothong nduwèni ring ing jamur. Ing wektu sing padha, sing nduwèni kothong gerakane pisanan pencet pinggiran piring baja, lan banjur ing gerakane Muter utama kanggo babagan.

Ing asas desain kanggo ngowahi gerakan muter menyang gerakan linear. Ing motor utama ngasilake daya kanggo drive flywheel ing. Genggaman drive pindah, crankshaft (utawa pindah eccentric), nyambungake rod, etc., kanggo entuk gerakan linear saka panggeser, saka motor kang utama kanggo rod nyambungake. Gerakan punika gerakan bunder.

Ing rod nyambungake lan ngusapake pemblokiran perlu duwe gerakan muter lan titik gerakan transisi linear. Ana kira-kira rong mekanisme ing rancangan, siji jinis werni, liyane iku jinis pin (jinis bentuke silinder), liwat kang kanggo gerakan muter wis dipindhah Diowahi menyang gerakan linear saka panggeser. Mesin stamping ditrapake meksa kanggo materi kanggo deform iku plastically diwenehi wujud lan tliti sing dibutuhake. Mulane, iku kudu dicocogaké karo pesawat saka cetakan (jamur ndhuwur lan jamur ngisor), materi sing diselehake ing antarane, lan mesin kanggo nèng saubenging meksa wis Deformasi, pasukan reaksi disebabake pasukan Applied menyang materi nalika proses ngolah, digunakke dening awak mechanical saka mesin punching.

2, Klasifikasi stamping mesin: miturut pasukan nyopir beda, miturut pemblokiran ngusapake mekanisme nyopir, miturut wangun awak

3, Maintenance lan pangopènan: akurasi Processing saka mesin punching lan ing longkangan antarane panggeser lan alur Muter (umum standar longkangan lengkap 0,02 ~ 0.13) lan ewah-ewahan bentuk saka awak saka mesin punching sak operasi (utamané ing baris tengah panggeser kanggo C-jinis mesin punching) standar saka soko apa saka garis tengah worktable ora luwih saka 3), ing parallelism antarane bidang ngisor saka panggeser lan lumahing worktable, longkangan antarane panggeser lan nyambungake rod saka panggeser, longkangan antarane rod panggeser nyambungake lan crankshaft, lan flywheel ing tengah geter gegayutan.

Miturut poin ndhuwur, iku kudu dibayangke ing dina pengawasan / wektu lan pengawasan taunan ing penet. Kajaba iku, ing isi sing gegandhengan item pengawasan ngirim uga dibayangke ing pengawasan dina. Contone: kondisi lenga, gangguan, geter, awak goyang, 2S lan ing.

Informasi Product
              
Gaya:
mesin Industrial
jeneng:
mesin punching
Kategori:
punch Teknik doyo Hydraulic
Gunakake:
Processing saka bagean logam sheet
Detail produk
Pictures pabrik
    
Company Kaluwihan
proses transaksi standarisasi njamin integritas lan keamanan
Dhewe pabrik lan luwih saka 100 karyawan, biaya kurang saka industri padha 2% karo kualitas padha.
Nyadari ing sistem sumber chain kuat ing Bay Area Shenzhen Greater ing China, iku bisa mesthekake yen kapasitas produksi cekap kanggo lengkap pesenan gedhe.
RGD kurang saka 3%, miturut duwe kerjasama karo Skyworth, B&W, yamatoya lan HUAWEI
FAQ
1
Q: Can aku njaluk conto pisanan saka desain dhewe, lan banjur miwiti urutan?
A: Ya, mesthi. Kita bakal nggawe jamur kanggo desige Panjenengan, banjur nerusake ing conto kanggo mriksa. Sawise njupuk konfirmasi, kita bakal miwiti supaya banjur.
2
Q: Apa sampeyan nampa jumlahe cilik
A: Ya, MOQ kita kanggo tags sandhangan logam 500pcs.For desain adat, rega bakal munggah kanggo rincian desain lan jumlahe.
3
Q: Carane babagan produksi lan pangiriman wektu?
A: wektu Sample wektu 7-10 dina lan produksi massa kira 15 dina sawise kriya punika approved.It gumantung akeh ing jumlahe kudu.
4
Q: Sampeyan bisa nggawe item selaras, OEM utawa Potongan?
A: Produk Miturut conto utawa gambar desain, rega mung kanggo referensi, nomer lan ukuran produk beda-beda, rega bakal beda.
5
P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
A: Kita minangka pabrik nameplate logam kanthi pengalaman 20 taun

Hubungi kita E-mail: Sales03@alicelogo.com

IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Jeneng
Telpon/WhatsApp
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten