Grosir Produsen Label Profesional - Alice kanthi rega apik - Alice

Produsen label perabotan profesional - Alice
Kita (Alice) minangka produsen profesional saka prabotan, kita bisa ngasilake aloi seng, tembaga, tembaga, pvc, lancl. Tandha-pratandha sing diprodhuksi yaiku entheng lan praktis, ayu lan loman, kanthi rincian sing apik banget, kerjane lancar, lan kesan telung dimensi. Iku perjanjen permukaan umum

Grosir Alice Produsen label profesional-alice kanthi rega sing apik - Alice, pabrik dhewe lan luwih saka 100 karyawan, biaya kurang saka industri sing padha 2% kanthi kualitas sing padha.

KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI

Telpon:

+86-13265646796

Telpon:

+86-769-81519723

Situs web:

www.sz-logo.com

WeChat:

13265646796

WhatsApp:

+86 132 6564 6796
Pambuka Produk

Definisi Nameplate: Sawise produk dilebokake ing pasar, jeneng Pasar tetep ing produk kanggo menehi pangguna kanthi informasi kayata identifikasi merek dagang, bedane merek, lan prasastian parameter produk. Nameplate uga diarani Nameplate. Nameplate utamane digunakake kanggo ngrekam sawetara data teknis ing pabrikan lan dirating kahanan kerja kanthi bener tanpa ngrusak peralatan kasebut. Bahan sing digunakake kanggo nggawe Mateplates dipérang dadi bahan logam lan non-metalik: logam, wesi, besial stainless, lsp, aluminium biasane digunakake kanggo produksi, amarga lampu sing wis diproses kanthi dhuwur lan tahan lama. Ora teyeng. Non-logam kalebu plastik organik, pvc, PC, kertas, lsp.

Nameplate duwe macem-macem aplikasi lan bisa dideleng ing endi wae ing urip, piranti, alat rumah tangga, kulkas, komputer, produk keamanan, sing bisa digunakake kanggo pratandha. Lan kita wis nggawe jeneng pilihan kanggo 21 taun, lan kita duwe keahlian tartamtu. Kita (Alice) minangka produsen profesional saka prabotabel. Kita bisa ngasilake wesi zon, tembaga, kuningan, pvc, lan sapiturute Company, sistem layanan, sales, 5 paten merek, 5 patents dagang, area tanduran 2,000 Meter, lan luwih saka 100 karyawan.

   

Informasi Produk
Gaya:
Modern
Bahan:
Wesi zink
MOQ:
500 PC
Werna:
Werna abang
Dianggo:
Kothak kemasan
              
Parameter Produk
Bahan
Wesi zink
Panggunaan khusus
Kothak Packaging, Perabot, Peralatan Omah, Hotel, Restoran
Kerajinan
Mati casting, polishing, electroplating
Merek dagang
Alice
Kode hs
-
Choctory Produk
Anti-banyu, anti-goresan, anti-reged, dhuwur, modern
Umur
5-8 taun kanthi nggunakake normal
Disesuaikan
Disesuaikan
Rincian Produk
Fitur Produk
Spesialis ing IC udakara 14 taun
100% diuji sadurunge adol
Kerjo bareng karo luwih saka 35 merek sing misuwur saka pasar domestik lan internasional
Rega sing kompetitif lan cukup
Inventori sing akeh lan wektu timbal babagan 3-7 dina
Garansi 1 taun
24RR ndhukung saka dodolan lan r&D tim
Rega sing kompetitif lan cukup
Keuntungan perusahaan
Pabrik lan luwih saka 100 karyawan, biaya kurang saka industri sing padha 2% kanthi kualitas sing padha.
Kategori lengkap lan blanja mandeg, priksa manawa biaya komunikasi sampeyan dikurangi.
Ngrungokake sistem chain sumber sing kuat ing wilayah Shenzhen Greater Bay ing China, bisa njamin kapasitas produksi cukup kanggo ngrampungake pesenan gedhe.
Tingkat pangiriman telat kurang saka 3% sajrone 5 taun kepungkur.
Layanan Kita
1.OEM utawa ODM ditrima.
2. Kita nampa pesenan / tatanan nyoba kanggo mriksa apa produk sing cocog kanggo pasar.
3.Wenehi jeneng almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
4. Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Jeneng
Telpon/WhatsApp
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten