Label botol logam

Label botol logam padha karo kertu ID produk, ngemot akeh informasi lan minangka bagean penting saka bungkus produk.

label botol logam biasane duwe bahan karo aluminium, stainless steel, zink stiker lan stiker adesif lan label botol anggur, label botol anggur, label botol anggur, label botol anggur, label botol anggur, label botol anggur, label botol anggur, label botol anggur, label botol anggur, label botol anggur


Tampilan Tampilan Botol Anggur Metal-Alice
Tampilan Tampilan Botol Anggur Metal Alice.Hubungi: E-mail: Sales03@aliCelogo.com, Whatapp: +86 132 6564 6796Produk kasebut nduweni permeabilitas udhara sing dioptimalake. Iki dirancang kanthi struktur ventilasi sing bisa njamin lingkungan sing nganggo garing.Label anggur yaiku jinis merek dagang, yaiku label sing dipasang ing kothak anggur lan botol, lan merek dagang nuduhake label saka zat. Merchandise umum duwe merek dagang dhewe. Merek dagang kudu diteliti lan dikonfirmasi dening mentalis sing relevan sadurunge bisa digunakake
Tampilan Tampilan Botol Anggur Metal-Alice
Tampilan Tampilan Botol Anggur Metal Alice.Hubungi: E-mail: Sales03@aliCelogo.com, Whatapp: +86 132 6564 6796Produk kasebut nduweni permeabilitas udhara sing dioptimalake. Iki dirancang kanthi struktur ventilasi sing bisa njamin lingkungan sing nganggo garing.Label anggur yaiku jinis merek dagang, yaiku label sing dipasang ing kothak anggur lan botol, lan merek dagang nuduhake label saka zat. Merchandise umum duwe merek dagang dhewe. Merek dagang kudu diteliti lan dikonfirmasi dening mentalis sing relevan sadurunge bisa digunakake
Wine labels sing labels liyo kanggo gendul anggur, selaras produksi labels logam lan label poto-adhesive logam
Label anggur, yaiku, label digandhengake kanggo botol anggur, label botol anggur sing disesuaikan, produksi label logam lan label adesif logam-logam-logamLabel anggur yaiku label sing dipasang ing botol anggur. Kaya kertu ID kanggo anggur, sing ngemot akeh informasi sing relevan. Nemtokake label saka botol anggur padha karo duwe pangerten dhasar babagan latar mburi sadurunge ngrasakake rasa.Nemtokake label saka botol anggur padha karo duwe pangerten dhasar babagan latar mburi sadurunge ngrasakake rasa.Isi label anggur ing wilayah sing beda-beda ngasilake anggur ora padha, nanging sejatine ana barang penting kayata asale, macem-macem anggur, taun, klasifikasi. Babagan label papan asal, sing luwih tepat kualitas, sing luwih apik. Ing sawetara negara, label anggur malah nuduhake pakebonan anggur, desa, lan wilayah kanthi rinci kanggo njamin kualitas anggur. Kadhangkala jeneng saka macem-macem anggur lan papan sing asale bakal katon ing label ing wektu sing padha, saéngga kualitas anggur bisa disimpulake saka macem-macem anggur.
Label ing botol kasebut kaya kertu id kanggo anggur
Label kasebut ing botol kasebut kaya kertu ID kanggo anggur.Label botol logam padha karo kertu ID produk, ngemot akeh informasi lan minangka bagean penting saka bungkus produk.
Label ing botol kasebut kaya kertu id kanggo anggur
Label kasebut ing botol kasebut kaya kertu ID kanggo anggur.Label botol anggur bisa nggawe pelanggan mangertos produk lan elinga merek sampeyan. "Uga duwe pengaruh kanggo munculna bungkusan.
label anggur yaiku pabrik produksi anggur-Alice
Label anggur yaiku logo lan logo anggur, sing digunakake kanggo identifikasi gampang, transmisi informasi lan promosi produkLabel anggur iki nduweni permukaan emas sing apik banget karo logo ireng sing diangkat, kanthi nglindhungi film ngarep lan tape dobel.
Label botol logam kaya kertu bisnis bisnis, lan uga minangka jinis pabrik seni logam-Alice
Label botol logam kaya kertu bisnis anggur, lan uga minangka jinis seni logam.Produk iki awet digunakake. Rampung sing ditutupi bubuk nambah perlindungan ekstra marang oksidisasi lan mula sajrone jabatane.
Kaya koleksi liyane, label botol logam duwe pembekal regane ICONICIC
Label botol logam.Label botol logam ora mung minangka iklan, nanging uga duwe nilai koleksi. Ing ngisor label anggur iki yaiku salaka, logo diangkat ireng, lan kanthi tape dobel.