Warta Company

Pelanggan Sri Lankan sing nggawe kothak minyak wangi sing disesuaikan 10,000 Aloi Alloyal Aloi kanggo kita-Alice
Pelanggan Sri Lankan sing nggawe kothak minyak wangi duwe 10,000 jeneng aluminium aluminium saka kita. Bungkusan wis rampung. Sawise bungkusan rampung, kita wis dikirim menyang pelanggan kanthi udhara. Matur nuwun pelanggan kanggo dhukungan lan kepercayaan. Kita bakal terus nyedhiyakake produk kanthi produk sing berkualitas tinggi.

2021/12/07

Pelanggan saka Ghana Customisasi 500 tandha akrilik kanggo kita-Alice
Pelanggan saka Ghana wis nambahi pratandha akrilik saka kita lan dheweke wis di rangkep, utamane kanggo penempatan ing papan kerja ing saben departemen perusahaan. Saiki, jeneng pelanggan wis di rangkep, lan kita wis dikirim menyang Udhara kanthi udhara. Matur nuwun kanthi dhukungan lan dipercaya para pelanggan, kita bakal terus nyedhiyakake produk sing bermutu tinggi.

2021/12/06

Pelanggan Ukrainia sing nggawe audio media khusus duwe 10,100 jeneng aloi aluminium saka pabrik AS-Alice
Pelanggan Ukrainia sing nggawe audio media khusus duwe 10,100 jeneng aluminium aluminium saka kita. Bungkusan wis rampung. Saiki, jeneng kasebut wis dikirim menyang pelanggan kanthi udhara. Thanks kanggo pelanggan kanggo dhukungan lan kepercayaan, kita bakal terus nyedhiyakake produk sing bermutu tinggi.

2021/12/05

Pelanggan Inggris sing nggawe tas ransel mrentahake 10.000 wong wesi zon aloy saka pabrik kita-Alice
Pelanggan Inggris sing nggawe tas ransel wis nggawe 10.000 wong wesi zetik saka AS. Bungkusan wis rampung. Sawise bungkusan rampung, kita wis dikirim menyang pelanggan kanthi udhara. Matur nuwun kanggo dhukungan lan kapercayan. Kita bakal terus nyedhiyakake produk kanthi produk sing berkualitas tinggi.

2021/12/05

Pelanggan saka Dominika dhawuh 15,000 jeneng aloi aluminium saka pabrik AS-Alice
Pelanggan saka Dominika ngubungi kita liwat situs web lan khusus 15,000 jeneng aloi aluminium kanggo kita, sing biasane digunakake ing koper. Jeneng pelanggan saiki wis dikirim. Matur nuwun kanggo dhukungan lan kapercayan. Kita bakal terus nyedhiyakake produk kanthi produk sing berkualitas tinggi.

2021/12/04

Pelanggan Kenyan sing nggawe kothak kemasan sing digawe 10,000 label adesif dhewe kanggo pabrik AS-Alice
Pelanggan Kenyan sing nggawe kothak kemasan wis nggawe 10,000 label adesif dhewe saka kita. Bungkusan wis rampung. Sawise bungkusan rampung, kita wis dikirim menyang pelanggan kanthi udhara. Matur nuwun pelanggan kanggo dhukungan lan kepercayaan. Kita bakal terus nyedhiyakake produk kanthi produk sing berkualitas tinggi. Waca rangkeng-.

2021/12/04

Pelanggan Korea sing mbukak toko cemilan kanthi pribadi 30,000 stiker saka pabrik kita-Alice
Pelanggan Korea sing mbukak shops cemilan ngubungi kita sawise nonton video kita ing YouTube lan khusus 30,000 label adesif 30,000 saka kita. Saiki, label pelanggan dikirim menyang Korea, lan aku ngarep-arep bisa kerja bareng maneh ing mangsa ngarep. Matur nuwun kanggo dhukungan lan kapercayan, kita bakal terus nyedhiyakake produk sing bermutu tinggi.

2021/12/03

Pelanggan saka Kazakhstan wis disesuaikan 35.000 label anggur aluminium saka Pabrik AS-Alice
Pelanggan saka Kazakhstan ngubungi kita liwat situs web lan khusus 3,000 label anggur aluminium kanggo kita, sing utamane diluncurake ing botol anggur lan kothak botol botol anggur. Label anggur pelanggan saiki wis dikirim. Matur nuwun kanggo dhukungan lan kapercayan, kita bakal terus nyedhiyakake produk sing bermutu tinggi.

2021/12/03

Pelanggan Afrika Kidul sing mbukak shopping pet 2500 jeneng aloi aluminium kanggo pabrik pribadi Alice
Pelanggan Afrika Kidul sing mbukak toko pet ing ngambung kita sawise nonton video kita ing Facebook lan khusus 2500 jeneng logam kanggo nggantung ing gulu asu. Bahan kasebut yaiku wesi Zink, yaiku wesi zet kanggo fluidity lan resistensi karat. Jeneng pelanggan wis dikirim menyang Afrika Kidul, lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng maneh ing mangsa ngarep. Thanks kanggo pelanggan kanggo dhukungan lan kepercayaan, kita bakal terus nyedhiyakake produk sing bermutu tinggi.

2021/12/02

Pelanggan saka Qatar khusus 15,000 jeneng aloi aluminium kanggo pabrik AS-Alice
Pelanggan saka Doha, Qatar ngubungi kita liwat situs web lan khusus 15,000, jeneng aloi aluminium kanggo kita, sing biasane digunakake ing tas tangan. Jeneng pelanggan saiki wis dikirim. Matur nuwun kanggo dhukungan lan kapercayan. Kita bakal terus nyedhiyakake produk sing nyedhiyakake produk sing berkualitas tinggi.

2021/12/02

Pelanggan Filipino sing nggawe Keychain mrentah 30.000 sengaja wesi pewarnaan ZonLflete saka pabrik AS-Alice
Pelanggan Filipino sing nggawe Keychain wis nggawe 30.000 wong windel alloy sizeplete. Bungkusan wis rampung. Sawise bungkusan rampung, kita wis dikirim menyang pelanggan kanthi udhara. Matur nuwun kanggo dhukungan lan kapercayan. Kita bakal terus nyedhiyakake produk kanthi kualitas tinggi.

2021/12/01

Pelanggan Swiss sing mbukak winih sing mrentah 20.000 label anggur saka pabrik kita-Alice
Pelanggan Swiss sing mbukak anggur wis ngatur 20.000 label anggur saka kita. Bungkusan wis rampung. Sawise bungkusan wis rampung, kita wis ngeterake kanggo para pelanggan. Matur nuwun pelanggan kanggo dhukungan lan kepercayaan. Kita bakal terus nyedhiyakake produk kanthi produk sing berkualitas tinggi.

2021/11/30