Warta

Langkah-langkah kanggo nggunakake kompor listrik-alice
Nalika nggunakake cooker listrik, aja nganti cedhak karo sumber panas suhu suhu halaman dhuwur utawa papan sing lembab supaya suhu utawa kelembapan sing gedhe banget ing tukang masak; Ana akeh obyek sing dikenani ing masak, mula aja nggunakake rod utawa jarum logam kanggo nyopot port sedot lan exhaust, supaya ora bisa kedadeyan; Perkakas masak kudu dadi wesi babi, besi wesi lan magnetic stainless steel pans; Aja ngluwihi wektu sing terus-terusan sajrone nggunakake; Voltase saka tukang masak induksi kudu konsisten karo voltase kothak, utawa dhuwur utawa kurang ngrusak cooker induksi, gunakake nalika regulator voltase sing dibutuhake kanggo mesthekake yen voltase loro konsisten.

2021/12/07

KONTROL SISTEM SISTEM EMASE-Alice
Sistem kontrol kalebu sirkuit konversi frekuensi sing dhuwur, sirkuit pangaturan daya output, daya (status) nampilake sirkuit sirkuit lan sirkuit perlindungan keamanan. Fungsi sirkuit konversi frekuensi yaiku Ngonversi output langsung dening sirkuit para recifier dadi saiki frekuensi sing dhuwur, sing diwenehake menyang coil pemanasan frekuensi tinggi. Panganan sing beda duwe syarat masak sing beda, yaiku kahanan geni sing beda. Daya output bisa diowahi liwat sirkuit pangaturan daya output lan ditampilake ing tampilan Power (Status). Sirkuit Perlindungan Keamanan duwe piranti deteksi sing mbukak, piranti kanggo nyegah bagean saka pemanasan, piranti pangayoman panas, piranti asuransi safety, lan piranti deteksi panel induksi.

2021/12/07

Pambuka dhasar kanggo Induksi Cooktop-Alice
Cooker Induksi minangka jinis tukang masak listrik sing digawe kanthi prinsip pemanasan induksi elektromagnetik. Iki dumadi saka coil pemanasan induksi frekuensi (yaiku, coil coil), piranti konversi frekuensi dhuwur, pengontrol, lan tukang masak ngisor digawe saka bahan Ferromagnetik. Coil pemanasan induksi frekuensi minangka coil pemanasan disk sing dibentuk ing ngisor panel bagean pemanasan. Ing sangisore Coil Skeleton Pemanas, Telung Magnet Tiga Strip kanthi rutin diatur kanggo mbentuk sirkuit magnet kanthi sisih ngisor pot.Yen digunakake, saiki gantian dilewati liwat koil pemanasan, lan kolom Magnetik sing ganti digawe ing sekitar kumparan. Yen ora ana lemak pot ferromagnetik diselehake ing panel Cooktop Induksi, sirkuit magnetik lapangan gantian ganti kanthi resistensi magnetik udhara, saéngga kumpul pemanasan mung nggunakake saiki. Nalika piranti masak dilebokake, umume garis lapangan magnetik saka lapangan magnetik gantian liwat awak pot logam, lan akeh edan edan sing digawe ing ngisor pot, saéngga ngasilake panas sing dibutuhake kanggo masak. Panas sing digawe dening cooker induksi mung ing pot dhewe, lan panel (biasane digawe saka plato keramik tahan keras utawa pengaruh sing angel) ora ngasilake panas, mula ora ana geni sing terbuka nalika proses pemanasan, mula aman, resik lan higienis.Miturut frekuensi penempatan induksi saiki, tukang masak induksi dibagi dadi frekuensi rendah (yaiku frekuensi daya, 50Hz utawa 60Hz) lan frekuensi dhuwur (ndhuwur 15hz). Kompor elektromagnetik frekuensi dhuwur duwe efisiensi pemanasan lan geter lan swara sing kurang. Umume kompor elektromagnetik sing digunakake yaiku kompor elektromagnetik frekuensi dhuwur.

2021/12/07

Introduksi dhasar kanggo kompor mikro-alice
Kompor mikro yaiku jinis komplek listrik sing nggunakake energi gelombang mikro kanggo masak panganan. Iki dumadi saka trafo listrik, rectifier, generator mikro (magnetron), wair (penggemar), lan pengontrol, lan pengontrol internal (pirsani struktur internal kompor mikro). Bagean struktural utama yaiku wagguide, rongga tungku lan lawang.

2021/12/07

Kompor listrik biasa
Kompor listrik biasa dumadi saka kompor listrik tertutup lan oven listrik. Unsur pemanasan tubular Tungku tertutup dikubur ing piring pemanasan wesi utawa aloi aluminium, sing diisolasi saka udhara kanggo nyegah oksidasi, lan efisien termal saka leren listrik, sing bisa tekan luwih saka 65%. Diameteripun lan daya tungku listrik terlampir beda kanggo nyukupi panggunaan panggunaan macem-macem ukuran panci.

2021/12/07

Sistem listrik komposisi - Alice
Kompor listrik dumadi saka cangkang, unsur pemanasan listrik lan sistem wektu kontrol suhu:①shell. Kalebu BOX BOX, panel kontrol lan lawang kothak 3 bagean, kabeh digawe piring baja tipis.Unsur pemanasan ②electric. Ana rong jinis unsur pemanasan kompor lan unsur pemanasan ruangan kompor. Unsur pemanasan kompor wis dipasang ing permukaan kompor, sing bisa panas kabeh jinis panci lan panci. Formulir khas yaiku unsur pemanasan listrik logam ditekuk dadi cakram, kanthi kekuwatan sing luwes utawa tetep. Unsur pemanasan ruangan kompor wis dipasang ing njero ruangan kompor kanggo panganan grilling. Biasane dumadi saka sisih ngarep sisih ndhuwur lan unsur manggang ngisor, lan jinis tabung logam umume.Waca wektu ngontrol sistem ngontrol. Kontrol suhu lan wektu kompor listrik biasane digunakake kanggo ruangan kompor. Kontrol Suhu ngetrapake Tipe Tipe-SensinTal utawa Sensin, lan wektu ngetrapake jam kerja, listrik utawa elektronik.

2021/12/07

Cara Instalasi Komplek Listrik-Alice
Miturut metode instalasi, kompor listrik bisa dipérang dadi jinis gratis lan jinis dibangun (dibangun ing counter pawon); Miturut jinis pemanas kompor, bisa dipérang dadi jinis kabeh listrik lan jinis listrik-gas-gas (kajaba pemanas listrik, uga nggawa 1 nganti 2 pemanas gas).

2021/12/07

Prinsip kisaran listrik-Alice
Kompor masak listrik yaiku piranti pawon sing nggunakake unsur pemanasan listrik kanggo panganan panas. Ing wiwitan abad kaping-20, American G.A. Hughes nggawe kompor listrik pertama ing donya, sing diarani kompor gas sing elek. Dandan ing kontrol wektu lan suhu digawe ing taun 1930-an. Stove listrik mandhiri mandhiri ing taun 1963. Ing taun sing padha, CookTops listrik keramik kaca uga katon.

2021/12/07

Apa sing dadi kompor pawon? -Alice
Kompor listrik dumadi saka cangkang, unsur pemanasan listrik lan sistem wektu kontrol suhu: Lai Bian Headline①shell: 3 bagean kalebu kothak BOX, panel kontrol lan lawang kothak kabeh digawe saka piring baja tipis. Kabeh panggonan ing permukaan tundhuk suhu dhuwur kudu dicet. Kothak kasebut duwe rong lapisan, ing antarane bisa diisi bahan insulasi panas, utawa bisa dadi interlayer hawa. Lawang dilengkapi kaca tahan panas, lan mekanisme interlocking uga diwenehake kanthi otomatis ngethok kekuwatan nalika lawang dibukak. Toutiao lai bianUnsur pemanasan ②electric: Ana rong jinis unsur pemanasan kompor lan unsur pemanasan ruangan. Unsur pemanasan kompor wis dipasang ing permukaan kompor, sing bisa panas kabeh jinis panci lan panci. Formulir khas yaiku unsur pemanasan listrik logam ditekuk dadi cakram, kanthi kekuwatan sing luwes utawa tetep. Unsur pemanasan ruangan kompor wis dipasang ing njero ruangan kompor kanggo panganan grilling. Biasane dumadi saka sisih ngarep sisih ndhuwur lan unsur manggang ngisor, lan jinis tabung logam umume. Bian toutiao laiCahya ngontrol lan sistem wektu: kontrol suhu lan wektu kompor listrik biasane digunakake kanggo kamar kompor. Kontrol Suhu ngetrapake Tipe Tipe-SensinTal utawa Sensin, lan wektu ngetrapake jam kerja, listrik utawa elektronik.

2021/12/07

Napa persagi es sing diasilake dening mekanisme es sing nggawe es sing luwih tipis lan luwih tipis? -Alice
Es ing mesin nggawe esik banget tipis. Alasan: Kondenser banget reged, kurang udhara, probe ora akurat, lan katup ekspansi.Produsen es minangka jinis peralatan mekanik sing ngasilake es sawise banyu ngliwati evaporator lan digawe adhem dening peti sejuk kulkas. Sistem kulkas nggunakake operator banyu kanggo ngasilake es sawise ngliwati peralatan tartamtu ing negara sing gedhene. Miturut prinsip evaporasi lan metode produksi, bentuk produksi es sing diasilake uga beda; Wong umume dibagi mesin es menyang mesin es, flake es, mesin mesin piring, mesin es mesin, lan sapiturute adhedhasar bentuk es. Ngenteni.

2021/12/07

Apa sing kedadeyan nalika produsen es katon mudhun nalika diuripake? -Alice
Sajrone panggunaan saben dina lan njaga mesin es, mesin bakal mandheg sawise sawetara menit yen diuripake, utawa bakal mandheg nalika diwiwiti: Alesan 1: Banyu Tunyuk ora apik. Solusi: Priksa manawa saklar banyu tunyuk diuripake, radiator mesin diblokir, lan apa mesin adhem hawa wis ora ngresiki radiator nganti suwe. Yen mangkono, ngresiki radiator (CATETAN: Nalika ngresiki radiator, sampeyan ora bisa nggunakake obyek sing angel kanggo ngresiki, sampeyan bisa ngresiki nganggo sikat utawa poliester).Alesan 2: Priksa apa lambaran es lengkap. Solusi: Gunakake meter daya kanggo mriksa apa switch full es biasane ditutup nalika flap ditutup. Yen mbuktekake apik, ganti switch es lengkap, utawa priksa manawa magnet ing sisih ngelawan lawan saka lalon-full magnetik. Alesan 3: Switch dhuwur-voltase mbukak. Solusi: Gunakake meter daya kanggo mriksa apa saklar dhuwur-voltase biasane ditutup nalika mesin mandheg. Yen iku, iku normal. Yen ora, ngganti switch voltase dhuwur. Rong saklar ing papan komputer cendhak circuited. Ing ndhuwur yaiku kanggo referensi sampeyan mung.

2021/12/07

Mesin es bisa nggawe es, nanging Ès ora bisa tiba. Apa? -Alice
alasan umum lan solusi kanggo nggawe es mesin ora de-kebentuk:1. persagi Ès banget lancip: Kadang es persagi banget lancip, lan es persagi asring nyawiji ing tray es sadurunge padha tiba.Solution: nggawe pemblokiran disk anyar. Cara iki bisa ngatasi masalah "kotak es banget lancip"; nyetel satelit kekandelan es saka Edo es, yen iku imbuhan meneng, nguripake meneng mlebu Makkah kanggo nggawe kotak es kenthel. Sing, luwih ing sheet wesi saka satelit kekandelan es saka tray es, ing luwih kenthel Ès kotak, lan kosok balene.2. tray es saka Edo es banget reged: tray es banget reged kanggo ngresiki tray es karo manungsa waé kanggo nggunakake deterjen, umume nggunakake Cairan sing ngrusak, lan ngandhut asam kanggo ngresiki tray es. Iki bisa èfèktif supaya es tray resik.3. Ing tray es mesin es punika unsoldered utawa logam saka tray es wis kapisah saka plastik bagean ing sisih: Yen tray es ing ngarepe mesin es punika unsoldered, langsung mbusak siji unsoldered. Yen pipe tembaga ing sisih mbalikke wis desoldered, kang dianjurake kanggo ngganti tray es. Yen welding bisa didandani, banjur welding bisa dianggep. Yen logam saka tray es wis kapisah saka sisih plastik ing sisih lan ana kokain, sampeyan kudu re-aplikasi gel silika kanggo kokain.4. masalah condensate: Lagi ketemu sing jumlah banyu condensate kegedhen, lan ana isih draining condensate sak defrosting. Iki bisa ditanggulangi anggere minangka tutup meksa mandeg wis diatur lan output banyu luwih cilik.5. tutup defrost ora mbukak: Yen wis ketemu sing tutup defrost ora mbukak, nyambungake dhisik tutup defrost kanggo 220V kanggo ndeleng yen bisa dibukak. Yen bisa dibukak, ing Papan komputer iku gagal. Yen ora bisa dibukak, tutup defrost iku gagal. Ganti tutup defrost.

2021/12/07