Kabar

Alice minangka pabrik berorientasi produksi kanthi perawatan kemanusiaan lan tanggung jawab sosial

.Pengin ngerti informasi sing luwih rinci babagan pabrik kita,Mangga mriksa kabar babagan kegiatan, pameran, lsp.

bangunan tim perusahaan Alice-trip sing ngandika go-Alice
Ing kegiatan mbangun tim, apa wae kesalahan sing kedadeyan, kita ora bisa saling sambat. Link bisa mbalikke utawa ambruk. Ora bisa ngatasi masalah sing pengin dirampungake bisa dadi sedhih banget. Lan tim sing kalah bakal duwe wong sing duwe halo, sing luwih seneng tanggung jawab lan diukum tinimbang ngedol kanca-kancane. Mung kanthi luwih tenang, terus-terusan nyetel strategi, luwih percaya karo kanca-kanca, saling nyengkuyung, terus-terusan nyoba, lan kepemimpinan sing manunggal bisa menang. Apa wae, yen sampeyan wis ngatasi, gampang banget!

2022/09/24

Kegiatan mbangun tim diatur dening perusahaan-Alice
A game ketoke prasaja, nanging ngandhut akeh solusi. Ora ketompo solusi sing digunakake, ana alesan. Ayo saben wong sing nggawe game nyambungake, tulung-tinulung, lan kerja sama kanggo nggayuh tujuan pungkasan. Saben uwong iku individu lan bagéan saka kabèh, lan kerja tim iku indispensable. Bangunan tim iki nggawe aku ngerti babagan sing ora mungkin. Liwat kerjasama lan kemajuan, kita mesthi bakal entuk kejutan sing ora dikarepake. Mung kanthi ngedhunake sikap kita bisa ngurmati wong liya.

2022/09/24

Apa weker kumelun? - Alice
Weker kumelun, uga dikenal minangka weker kumelun geni, sensor kumelun, sensor kumelun, lan sapiturute. Umume, baterei mandiri produk fisik, utawa baterei AC digunakake minangka daya serep, lan weker sing wis siap bisa ngetokake swara lan indikasi cahya, kang disebut weker kumelun sawijining.

2022/03/21

Spesifikasi kanggo nggunakake weker kumelun - Alice
1. Departemen legislatif nasional bisa ngrumusake peraturan sing cocog kanggo meksa instalasi detektor kumelun ing wilayah omah; Kajaba iku, pemerintah melu nyetel rega detektor kumelun lan menehi kabijakan subsidi sing cocog supaya kulawarga biasa bisa tuku lan gelem tuku.

2022/03/21

Ing endi saklar weker kumelun - Alice
Weker kumelun ora bisa dipateni biasane. Minangka piranti proteksi safety, ora bisa dipateni kanthi manual. Mung kanthi nglanggar sungu weker, utawa langsung mateni sumber daya

2022/03/21

Apa weker kumelun duwe titik abang - Alice
Weker asap minangka peralatan keamanan sing penting kanggo kulawarga. Ana akeh kabar sing ora ana weker kumelun ing omah, lan kumelun lan geni ing omah ora bisa dideteksi ing wektu kanggo mateni geni, sing nyebabake omah kasebut kobong. Sawise weker kumelun dipasang, dipasang ing kana. Biasane ora ana gerakan. Sawise ana kahanan sing ora normal, asap utawa geni bakal dideteksi.

2022/03/21

Cara Kerja Weker Kumelun - Alice
Saka prinsip internal, weker kumelun nyadari pencegahan geni kanthi ngawasi konsentrasi asap. Nduwe sumber radioaktif americium 241 ing kamar ionisasi njero lan njaba, lan ion positif lan negatif sing diasilake dening ionisasi pindhah menyang elektroda positif lan negatif miturut tumindak medan listrik. Ing kahanan normal, saiki lan voltase saka kamar ionisasi internal lan eksternal stabil. Sawise kumelun metu ing njaba kamar ionisasi. Ngganggu gerakan normal partikel sing diisi, arus lan voltase bakal ganti, ngrusak keseimbangan ing antarane kamar ionisasi njero lan njaba, supaya pemancar nirkabel ngirim sinyal weker nirkabel kanggo menehi kabar marang host sing nampa remot lan ngirim informasi weker.

2022/03/21

Klasifikasi Weker Kumelun - Alice
Klasifikasi produk: Weker kumelun dipérang dadi weker kumelun ion, weker kumelun fotolistrik, lan sapiturute saka sensor sing digunakake.Weker kumelun ion: Weker kumelun ion nduweni ruang ionisasi. Unsur radioaktif sing digunakake ing ruang ion, americium 241 (Am241), nduweni intensitas kira-kira 0,8 microcurie. Ing kahanan normal, iku ing negara imbang saka medan listrik. Nalika kumelun lan bledug lumebu ing kamar ionisasi Hubungan imbangan iki numpes, lan sirkuit weker ndeteksi sing konsentrasi ngluwihi batesan pesawat lan ngirim weker.

2022/03/21

Weker kumelun muni pira? -Alice
Prinsip weker kumelun yaiku nalika kumelun mlebu ing detektor lan nyebabake keseimbangan arus internal (jinis ion) utawa sinyal panampa inframerah ora normal (jinis fotolistrik), sinyal weker bakal kedadeyan. Yen detektor ditutupi lan kumelun ora bisa mlebu, ora bakal dideteksi. Kumelun lan bledug, ora ana weker sing bakal kelakon.

2022/03/21

Rawuh ing China International Furniture Fair-Alice
Rawuh ing China International Furniture Fair-Alice.CIFF minangka pameran mebel sing misuwur banget ing internasional, Kita wis melu ing Pameran Mebel saben taun wiwit taun 2010.

2021/04/05

Pelanggan saka Libanon wis nggawe luwih saka 10.000 logo mobil cilik kanggo kita-Alice
Pelanggan saka Libanon wis nggawe luwih saka 10.000 logo mobil cilik kanggo kita, lan kemasan wis rampung. Matur nuwun kanggo dhukungan lan kepercayaan sampeyan. Kulo pengen sing kita bisa kerjo bareng maneh ing mangsa, lan kita bakal terus kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.

2022/03/21

Kirimake priksaan sampeyan