Produk
Waca liyane

Fokus lapangan perabot lan komputer elektronik.

Pabrik Label Aluminium Rectangle Paling Apik
Pabrik Label Aluminium Rectangle Paling Apik
Produsen label label profesional aluminium profesional, rincian babagan label aluminium persegi.Pengalaman produksi tandha logam 21 taun, saka Dokumen Midangmark kanggo Mold Pembangunan menyang Molding Product, saben link bisa disemprotake; ngenalake sistem manajemen kabeh, lan nyoba nggawe kualitas sing paling sampurna.
Pabrik Supplier Supplier Supplier Supplier-Alice
Pabrik Supplier Supplier Supplier Supplier-Alice
Nggolek supplier lencana aluminium dibunderaké? Rincian babagan lencana aluminium dibunderaké.Kita (Alice) minangka Enterprise Tandha Logitis 21 taun. Kita duwe luwih saka 100 karyawan, basis produksi meter 1500 persegi, lan terus ngenalake peralatan produksi modern profesional. Supaya bisa nyukupi kebutuhan kompetisi pasar lan tindakake gaya ekonomi, ing taun-taun pungkasan, kita terus maju bisnis perdagangan e-Perdagangan domestik lan manca terus maju, terus-terusan maju lan inveryasi.
Produsen Pabrik Aluminium Paling apik - Harga Pabrik Alice - Alice
Produsen Pabrik Aluminium Paling apik - Harga Pabrik Alice - Alice
Pabrik Badge Aluminium Profesional, rincian babagan lencana aluminium paling apik.Alice paling apik China Produsen Aluminium Badge-Alice - Alice, pabrik dhewe lan luwih saka 100 karyawan, biaya kurang saka industri sing padha.Kita (Alice) minangka produsen profesional saka prabot, kita bisa ngasilake aloi seng, tembaga, kuningan, pvc, lan liya-liyane, nutupi kabeh mlaku, lan dhukungan khusus.
Label Alamumumer Aluminium digunakake ing Produsen Badake Aluminium-China-Alice
Label Alamumumer Aluminium digunakake ing Produsen Badake Aluminium-China-Alice
Nggolek lencana aluminium? Rincian babagan lencana aluminium abangBadge minangka bagean penting saka produk apa wae kanggo identifikasi gambar lan kekuatan saka sakabèhé.Aloi adhedhasar aluminium kanthi jumlah unsur wesi liyane yaiku salah sawijining bahan logam sing entheng.

Alice nyakup 2000 meter persegi lan ana luwih saka 50 barang sing kerja ing kene kalebu kabeh departemen: QC, Product, Product, Product, Product, Product, Product, tim profesional kita bakal nggawe kualitas tinggiJeneng Logam kanggo sampeyan.


Nganti saiki, Alice wis nyekel 5 paten dhewe, lan duwe layanan kanggo kabutuhan individu. Uga wis nggawe kerjasama strategi jangka panjang karo akeh perusahaan sing misuwur, Contone: Huawei, apel abang lsp.

  • Layanan Kita
    Tim Pedahatan Pengusaha Entrepreneurial Professional, Pupuk Pupuk Prajanjian Indonesia
  • Biaya biaya
    Sampeyan penting kanggo kontraktor apa wae sing ora ngluwihi anggaran lan mula kita kudu menehi perhatian.
  • Jaminan Kualitas
    Saben proyek sing kita lakoni dicenthang kanggo jaminan kanggo nyukupi kabutuhan masyarakat modern.
  • Instalasi peralatan
    Tim profesional kita bisa nginstal kabeh jinis peralatan ing bangunan rampung minangka bagean saka layanan konstruksi.
  • 1998+
    Panyiapan perusahaan
  • 500+
    Personel perusahaan
  • 3000+
    Wilayah Pabrik
Alice darmabakti kanggo produk sing tepat wiwit diadegaké ing taun 1998, utamane fokus ing perabotan lan piranti lunak elektronik minangka kecenderungan.

Pametumu utama Alice duwe kabeh jinisJeneng Logam Digawe saka baja tahan karat, titanium, tembaga menyang aluminium lan liya-liyane. Tutupake etching, kompresi kompresi, ngoksidasi, polong, karet ing proses, kayata, kayata, nomer pira, nomer piring, stiker kode, lan liya-liyane stiker.

Kasus
Waca liyane

"Kualitas paling dhuwur, efisiensi paling apik" dijupuk minangka visi sing maju.

Nggolek ing ngendi label logam ing perabotan- Alice
Nggolek ing ngendi label logam ing perabotan- Alice
Produksi utama Alice nduweni kabeh jinis tandha sing digawe saka stainless steel, titanium, tembaga menyang aluminium lan liya-liyane. Nutupi ETCHING, kompresi kompresi, ngoksidasi, polong, tukaran proses lan sapiturute, kayata, kayata, nomer pira, nomer piring, stiker kode,Label logam kanggo perabotan Lan sapiturute.
Pangolahan logam tandha-tandha tandha logam, proses produksi proses-Alice
Pangolahan logam tandha-tandha tandha logam, proses produksi proses-Alice
Prinsip mesin stamping yaiku nyetir flywheel liwat motor, lan liwat gear klamben lan transmisi kanggo nyetirake crank lan sambungake geser munggah kanggo mbentuk piring baja. Tumindak kaping pindho tegese pers kasebut duwe rong slider, sing dipérang dadi slider utama lan slider njaba. Slider batin nyopir pukulan utawa mati saka jamur, lan geser njaba nyopir cincin wadhah kothong ing cetakan. Ing wektu sing padha, wadhah kothong pisanan mindhah kanggo mencet pinggir piring baja, banjur geser batin obah pindhah menyang regeng. Nyatane, apa sing diarani mesin pukulan minangka jeneng umum, yaiku sing asring kita nyebut mesin pulching. Jeneng ilmiah kudu disebut Pencet.
Ngontrol Kualitas Tandha Logam Logam Tandha Adat lan Finalisa-Alice Pabrik
Ngontrol Kualitas Tandha Logam Logam Tandha Adat lan Finalisa-Alice Pabrik
Pencet hidrolik (jinis pers hidraulik) nggunakake minyak hidrolik khusus minangka medium sing digunakake lan pompa hidraulik minangka sumber daya. Lenga hidraulik mlebu silinder / Piston liwat pipa hidraulik kanthi kekuwatan pompa, lan sepira sing ana ing silinder / piston ing macem-macem posisi sing beda-beda, nanging kabeh duwe peran SEALEAL, supaya lenga hidraulik ora bisa bocor. Pungkasan, liwat katup siji-cara, lenga hidraulik disebar ing tangki minyak kanggo nggawe siklus silinder / piston kanggo nindakake pakaryan kanggo ngrampungake tumindak mekanik tartamtu minangka jinis produk kanggo produktivitas.
Grosir Produsen Label Profesional - Alice kanthi rega apik - Alice
Grosir Produsen Label Profesional - Alice kanthi rega apik - Alice
Produsen label perabotan profesional - AliceKita (Alice) minangka produsen profesional saka prabotan, kita bisa ngasilake aloi seng, tembaga, tembaga, pvc, lancl. Tandha-pratandha sing diprodhuksi yaiku entheng lan praktis, ayu lan loman, kanthi rincian sing apik banget, kerjane lancar, lan kesan telung dimensi. Iku perjanjen permukaan umumGrosir Alice Produsen label profesional-alice kanthi rega sing apik - Alice, pabrik dhewe lan luwih saka 100 karyawan, biaya kurang saka industri sing padha 2% kanthi kualitas sing padha.
Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, Tulis kanggo kita!

Jeneng
Telpon
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten